Marc Isakh

profiel & portfolio

iApps Technologies

Voor iApps Technologies GmbH heb ik in eerste instantie hun oude website nagebouwd in WordPress met de pagebuilder Elementor Pro. Nadat deze was gelanceerd was het de bedoeling om in teamverband met de Managing Director, Project Manager en Marketing Consultant de website te vernieuwen en te verbeteren.

 

iApps Technologies webdesign
Ga naar iapps-technologies.com voor een kijkje op hun website.

New Business Movement

Voor New Business Movement heb ik meegeholpen aan het verder ontwikkelen en vormgeven van de huisstijl, de website bijgehouden en het verder ontwikkelen van zowel de look & feel als de user experience.

 

Logo en huisstijlelementen
E-mail bijlage contactgegevens
Responsive Webdesign & Development
Ga naar newbusinessmovement.nl voor een kijkje op hun website.

Gado-Gado

Gado-Gado is een fastfoodrestaurant waar je de heerlijke traditionele Indonesische maaltijdsalade “Gado-Gado” kunt verkrijgen. Hiervoor heb ik vanaf scratch het concept bedacht en het logo met de huisstijl vormgegeven. De opdracht was om een ​​loyalty app te creëren om klanten te stimuleren en te belonen om de aangeboden producten en/of diensten continu te kopen.

 

 
 
 
 

Fashionmarkt

Voor Fashionmarkt was ik verantwoordelijk voor de marketing en de vormgeving daarvan. Dat gebeurde via nieuwsbrieven, social media, webshop, productfotografie, beeldbewerking en print-/postermateriaal.

 

Dit is een sfeerbeeld van de nieuwsbrieven die ik heb gemaakt. Hierbij heb ik de nieuwsbrieven met de bijbehorende advertenties ontworpen, opgezet en verstuurd vanuit MailChimp met als doel om meer lead generation en lead conversion te creëren. Bekijk de nieuwsbrieven hieronder in de pdf op ware grootte ↓
Advertentie vormgegeven voor vaderdag, dat gebruikt is in de nieuwsbrief, webshop en op de Facebook pagina.
Advertentie vormgegeven voor het werven van nieuw personeel. Deze is gebruikt in de nieuwsbrief, webshop en op de Facebook en Instagram pagina.
Poster materiaal vormgegeven voor in de winkel en etalage om koopjesjagers de winkel in te lokken. Deze uiting kon ook tegelijk gebruikt worden in de nieuwsbrief, webshop, de Facebook en Instagram pagina.
Fashionmarkt werkte veel samen met Eyelove Brillen. Hiervoor een advertentie met kortingsactie vormgegeven voor in de nieuwsbrief, op de Facebook en Instagram pagina.
Voor het Duitse fashion merk Haily's een uiting vormgegeven met hun propositie voor in de nieuwsbrief, op de Facebook en Instagram pagina.
In sommige situaties heb je geen goed beeldmateriaal, waarmee je een mooie advertentie kunt vormgeven. Dan moet je het creatief oplossen. Hierbij heb ik het model van de verpakking gescand, de andere kleurvarianten aan een pop aangetrokken, gefotografeerd, geretoucheerd en vrijstaand gemaakt. Op die manier toch nog een aantrekkelijke advertentie vorm kunnen geven voor in de nieuwsbrief, de webshop en op de Facebook pagina.
Voor een betaalde facebook advertentie mag je maar beperkt tot geen tekst gebruiken in het advertentiebeeld / -foto. De regel van Facebook is dat de adverterende tekst moet komen te staan in het tekstbericht; boven de afbeelding in je post. In de aanbieding: de grijze broek, de zwarte broek en de zwarte hoodie van Philipp Plein.
Ter promotie en bekendmaking van de grand opening van Meubeloutlet Akerpoort (dochterbedrijf van Fashionmarkt) een dubbelzijdige leaflet/flyer op A5-formaat vormgegeven. Hiervoor ook nog het logo en de huisstijl ontworpen.
Ter promotie en bekendmaking van de grand opening van Meubeloutlet Akerpoort een poster op A0-formaat vormgegeven.
Aantrekken van (nieuwe) klanten, bezoekers en volgers, door ze op de hoogte brengen van de mooie aanbiedingen en belangrijke updates, gebeurde niet alleen via de wekelijkse nieuwsbrief, maar ook via regelmatige posts op Facebook en Instagram.

Nieuwsbrieven

Chipsoft

Voor Chipsoft heb ik een testcase gemaakt waarbij ik het inlogscherm van HiX moest ontwerpen en icoontjes die op klein formaat nog herkenbaar zijn.

 

Inlogscherm HiX
Wachtwoord wijzigen
Schermgrootte: Klein
Schermgrootte: Groot
Thema: Standaard (Gebruik van muis)
 
Inloggroep selecteren
Zorginstelling selecteren
Inloggen
Afsluiten
3 iconen die op klein formaat nog herkenbaar zijn

Evitare

Voor Evitare heb ik een responsive website gebouwd volgens de huisstijl richtlijnen.

 

Ga naar buroevitare.nl voor een kijkje op hun website.
 
 
 
 

SHOU Solution

Voor SHOU Solution heb ik een responsive website ontworpen en ontwikkeld. Verder heb ik meegewerkt aan de vormgeving van uitingen aan de hand van de brand identity. Daarnaast heb ik voorbereidend werk opgemaakt bij het maken van de introductie-/animatiefilm.

 

Ga naar shousolution.com voor een kijkje op hun website.
 
 
 
 

Promo Animatiefilm

Valverde Event Logistics

Voor Valverde Event Logistics heb ik het logo, huisstijl en alle uitingen ontworpen. Ik heb ook een responsive website gebouwd aan de hand van de huisstijl richtlijnen.

 

Ga naar valverde.nl voor een kijkje op hun website.
 
 
 
 
 
Ga naar valverde.nl voor een kijkje op hun website.

EA Exhibitions

Samengewerkt aan de branding. De huisstijl doorgevoerd in alle uitingen en deze verder ontwikkeld. Bovendien heb ik een responsive website gebouwd en deze vorm gegeven volgens de huisstijl richtlijnen.

 

 
 
 
Ga naar eaexhibitions.com voor een kijkje op hun website.

BOES Aerospace

Voor BOES Aerospace heb ik het logo ontworpen en de look & feel in de branding bepaald.

 

 
 

Visitekaartjes

 

Responsive Web Design & Development

Ga naar boesaerospace.com voor een kijkje op hun website.

Brand Book

 

New Years Greetings Card

Invitation Card