Marc Isakh

profiel & portfolio

iApps Technologies

Voor iApps Technologies GmbH heb ik in eerste instantie hun oude website nagebouwd in WordPress met de pagebuilder Elementor Pro. Nadat deze was gelanceerd was het de bedoeling om in teamverband met de Managing Director, Project Manager en Marketing Consultant de website te vernieuwen en te verbeteren.

 

iApps Technologies webdesign
Ga naar iapps-technologies.com voor een kijkje op hun website.

New Business Movement

Voor New Business Movement heb ik meegeholpen aan het verder ontwikkelen en vormgeven van de huisstijl, de website bijgehouden en het verder ontwikkelen van zowel de look & feel als de user experience.

 

Logo en huisstijlelementen
E-mail bijlage contactgegevens
Responsive Webdesign & Development
Ga naar newbusinessmovement.nl voor een kijkje op hun website.

Fashionmarkt

Voor Fashionmarkt was ik verantwoordelijk voor de marketing en de vormgeving daarvan. Dat gebeurde via nieuwsbrieven, social media, webshop, productfotografie, beeldbewerking en print-/postermateriaal.

 

Dit is een sfeerbeeld van de nieuwsbrieven die ik heb gemaakt. Hierbij heb ik de nieuwsbrieven met de bijbehorende advertenties ontworpen, opgezet en verstuurd vanuit MailChimp met als doel om meer lead generation en lead conversion te creëren. Bekijk de nieuwsbrieven hieronder in de pdf op ware grootte ↓
Advertentie vormgegeven voor vaderdag, dat gebruikt is in de nieuwsbrief, webshop en op de Facebook pagina.
Advertentie vormgegeven voor het werven van nieuw personeel. Deze is gebruikt in de nieuwsbrief, webshop en op de Facebook en Instagram pagina.
Poster materiaal vormgegeven voor in de winkel en etalage om koopjesjagers de winkel in te lokken. Deze uiting kon ook tegelijk gebruikt worden in de nieuwsbrief, webshop, de Facebook en Instagram pagina.
Fashionmarkt werkte veel samen met Eyelove Brillen. Hiervoor een advertentie met kortingsactie vormgegeven voor in de nieuwsbrief, op de Facebook en Instagram pagina.
Voor het Duitse fashion merk Haily's een uiting vormgegeven met hun propositie voor in de nieuwsbrief, op de Facebook en Instagram pagina.
In sommige situaties heb je geen goed beeldmateriaal, waarmee je een mooie advertentie kunt vormgeven. Dan moet je het creatief oplossen. Hierbij heb ik het model van de verpakking gescand, de andere kleurvarianten aan een pop aangetrokken, gefotografeerd, geretoucheerd en vrijstaand gemaakt. Op die manier toch nog een aantrekkelijke advertentie vorm kunnen geven voor in de nieuwsbrief, de webshop en op de Facebook pagina.
Voor een betaalde facebook advertentie mag je maar beperkt tot geen tekst gebruiken in het advertentiebeeld / -foto. De regel van Facebook is dat de adverterende tekst moet komen te staan in het tekstbericht; boven de afbeelding in je post. In de aanbieding: de grijze broek, de zwarte broek en de zwarte hoodie van Philipp Plein.
Ter promotie en bekendmaking van de grand opening van Meubeloutlet Akerpoort (dochterbedrijf van Fashionmarkt) een dubbelzijdige leaflet/flyer op A5-formaat vormgegeven. Hiervoor ook nog het logo en de huisstijl ontworpen.
Ter promotie en bekendmaking van de grand opening van Meubeloutlet Akerpoort een poster op A0-formaat vormgegeven.
Aantrekken van (nieuwe) klanten, bezoekers en volgers, door ze op de hoogte brengen van de mooie aanbiedingen en belangrijke updates, gebeurde niet alleen via de wekelijkse nieuwsbrief, maar ook via regelmatige posts op Facebook en Instagram.

Nieuwsbrieven

Life Force Massage Therapie

Voor Life Force Massage Therapie heb ik een responsive website ontwikkeld en hiermee heb ik de klant gered van een webdeveloper die half werk leverde.

 

homepage

Ga naar Life Force Massage Therapie voor een kijkje op hun website.
visie pagina
behandelingen pagina
klachten pagina
contact pagina

Ga naar Life Force Massage Therapie voor een kijkje op hun website.

JustPremium

Hieronder zie je een aantal diverse banners in verschillende formaten die ik voor een testcase van Just Premium heb vormgegeven. 
 
 
 
 
 
 
 
 

2dehands.be Infosheet

Voor 2dehands.be een digitale infosheet ontworpen bestaande uit 4 pagina’s. Deze moest zowel in het Nederlands als in het Frans opgemaakt worden.


pagina 1
pagina 2
pagina 3
pagina 4

Peugeot

Zie hieronder een reeks aan diverse e-mails en landingspagina’s die ik voor Peugeot heb vormgegeven, zowel voor mobiel als voor desktop.e-mail peugeot 308 desktopversie
e-mail peugeot 308 mobiele versie
e-mail peugeot 208 desktopversie
e-mail peugeot 208 mobiele versie
e-mail 'save the date'
e-mail 'mag ik u uitnodigen?' v1
landingspagina 'ja, ik wil een proefrit maken' v1
e-mail 'mag ik u uitnodigen?' v2
landingspagina 'ja, ik wil een proefrit maken' v2
e-mail navigatiesysteem
e-mail 'peugeot to go'
e-mail peugeot business event
e-mail 'design your life'

Tim Dialogue Marketing

Voor Tim Dialogue Marketing heb ik diverse uitingen gemaakt, waaronder een advertentie en een landingspagina waar je het boekje ‘de essentiële succesfactoren van actiemarketing’ kunt downloaden. Dit boekje heb ik ook vormgegeven. Daarnaast moest van alle webpagina’s zowel een desktopontwerp als mobiel ontwerp komen.


homepagina desktopversie
homepagina mobiele versie iphone 4
homepagina mobiele versie iphone 5
contact tab opengeklapt
download pagina / formulier desktop versie 1
download pagina / formulier desktop versie 2
download pagina / formulier mobiele versie
Wat we doen pagina mobiele versie
Ons werk pagina mobiele versie
Ons team pagina mobiele versie
Blog pagina 1 mobiele versie
Blog pagina 2 mobiele versie
Contact pagina mobiele versie / formulier
Menu
Banner
Advertentie

Citroën E-mails

Voor Citroën heb ik diverse e-mails vormgegeven aan de hand van de huisstijl richtlijnen. Ik werkte toen als grafisch vormgever bij Tim Dialogue Marketing.


citroen e-mail 1
citroen e-mail 2
citroen e-mail 3

Citroën DS Lease

Voor Citroën DS Lease heb ik diverse e-mails vormgegeven. Deze heb ik zowel voor desktop als voor mobiel ontworpen volgens de huisstijl richtlijnen van Citroën. Ik werkte toen als grafisch vormgever bij Tim Dialogue Marketing.

 

e-mail desktopversie
e-mail mobiele versie 1
e-mail mobiele versie 2
e-mail mobiele versie 3
e-mail mobiele versie 4