Marc Isakh

profiel & portfolio

CMM | Video & 3D

Voor de laatste module Web Developer van de opleiding MultiMedia Engineer heb ik een videoclip moeten monteren. Met Cinema4D hebben we een logo in 3D moeten maken en de videomontage met nasynchronisatie in Final Cut Pro.


Diverse 3D-opdrachten

Hieronder zie je diverse 3D ontwerp werken die ik o.a. tijdens mijn studie Vormgever RPC, stage in Jakarta – Indonesië en werk heb gemaakt.

 

Voor een eindopdracht in het derde jaar van de opleiding Vormgever Presentatie Communicatie heb ik concept bedacht voor Paradise Passion en onder andere een stand ervoor ontworpen.
Paradise Passion - Naomi Campbell stand concept
Adidas Missy Elliot booth concept fictief (stage in Indonesië bij Draft)
Entrasol booth (stage in Indonesië bij Draft)
Bank Mega stand (stage in Indonesië bij Draft)
Bank Mega booth
SAB Catering display 1
SAB Catering display 2
SAB Catering blokken 1
SAB Catering blokken 2

Led Light Decoration

Diverse led-light decoratie projecten gevisualiseerd. Deze visualisaties werden gepresenteerd aan de klant om de klant een beter beeld te geven van hoe we het voor willen stellen.

 

Palazzo
RAI
Westfries Gasthuis
Holland Casino
Online
Piet Zoomers
Boulevard Cruquius
WNF booth Sensation White
RAI vergaderplek 1
RAI vergaderplek 2

Plexiglas Products

Hieronder zie je diverse projecten die gerelateerd zijn aan plexiglas, waaronder: een champagnebar met pelxiglazen displays en lijsten, een sleutelhanger, retailmiddelen, een snoepdispenser en awards.


champagnebar stand
sleutelhanger visual 1
sleutelhanger visual 2
tony perotti booth visual 1
tony perotti booth visual 2
dutz eyewear display
speelgoed display visual 1
speelgoed display visual 2
snoepdispenser
award meergroep

Palermo Zoete Puntpaprika

Voor een pitch voor Palermo Zoete Puntpaprika heb ik de Fiat 500 gevisualiseerd met een puntpaprika op het dak van hun promotie-autootje. 

Oude Stadhuis Harderwijk

Voor het oude stadhuis in Harderwijk heb ik het monumentale gebouw gevisualiseerd met led-lichtdecoratie.

 

visual 1
visual 2
visual 3

RAI TERTS

Voor The European Transport Show 2007 heb ik een uiting moeten vormgeven op groot formaat. Deze doeken dienden ook als room dividers.


 
 
 
 

NARS Cosmetica Display

Voor NARS heb ik een cosmetica display 3D moeten visualiseren en technisch moeten tekenen. Deze display was bedoeld om de make-up producten er aantrekkelijk uit te laten zien in de winkel en om de klanten deze de producten uit te laten proberen.


 

Timberland UrbaNature

Voor een eindopdracht van de opleiding Vormgever Reclame Presentatie Communicatie heb ik voor Timberland het concept bedacht UrbaNature. Gedurende de brainstorm, zat ik met de volgende vraag: waar is de stad één met de natuur? Vervolgens was Central Park mijn grote inspiratiebron om mee verder te werken.


visual 1
visual 2
visual 3
visual 4
visual 5

Schiphol Christmas Settings

Zie hieronder de diverse settings die we voor Schiphol tot stand hebben gebracht. Mijn taak was om het decor te ontwerpen en de (span-) doeken op te maken.